simple website builder

apps that make you appy

heeft uw bedrijf een app nodig?

Apps zijn de nieuwe manier om de wereld te laten zien waar uw bedrijf of product over gaat. appyer maakt kwaliteitsapps op zowel het Android- als het iPhone-platform met uw wensen en input voor een betaalbaar prijskaartje.

Mobirise

waarom appyer?

Ik maak al jaren apps en ben niet van plan binnenkort te stoppen.
Voor Android gebruiken we Java in Android Studio. Deze programmeertaal behoort al lange tijd tot de top drie van de talen ter wereld. Het is betrouwbaar en wordt veel gebruikt in de hedendaagse toepassingen.
Voor iPhone gebruiken we Swift in Xcode. Swift is een relatief nieuwe programmeertaal die Objective-C vervangt. Het is gemaakt om programmeren gemakkelijker te maken om te lezen en te schrijven.
Beide talen zijn het meest geschikt om te maken wat je in gedachten hebt.

MobiriseTegenwoordig is het gebruikelijker om de buitenwereld met internet te verbinden via Artificial Inteligence (AI) en Machine Learning (ML).
Machine Learning is een relatief nieuwe programmeertechniek die uw apps de mogelijkheid biedt om automatisch te leren, patronen te herkennen en uit ervaring te verbeteren zonder hiervoor expliciet te zijn geprogrammeerd. Mijn passie is om mobiele apps en machine learning te combineren om ons leven gemakkelijk te maken.
appyer gebruikt Google Cloud Platform en Firebase om uw app te verbinden met een neuraal netwerk. Zo verbetert de app zichzelf continu en leert van zijn fouten.

become happier with appyer!

Logo Ontwerp door Chadia Van Spaandonk
© Copyright appyer - All Rights Reserved