how to build your own website for free

over mij

Mijn naam is Bonne, ik ben een app-ontwikkelaar en ik heb een passie voor het maken van games en andere apps. Vorig jaar bracht ik mijn eerste game "DontCross" uit in de Play Store.

Ik ben nu 19 jaar en maak al meer dan 4 jaar Android-apps met Java. Ik ben begonnen met Unity maar ben snel overgestapt naar Android Studio. Daarna heb ik mij gericht op het combineren van machine learning en mobiele apps die tot nieuwe ideeën hebben geleid.

Bonne B.

App ontwikkelaar

over Bonne Bogaert

  1. TU Delft - Ik studeer momenteel elektrotechniek aan de Technische Universiteit in Delft (Nederland). Naast het maken van apps ben ik ook erg gepassioneerd door elektronica en automatisering.
  2. Private Pilot License - Dit jaar begin ik ook met mijn Private Pilot License (PPL). Ik heb er altijd van gedroomd om te vliegen en dit jaar zal die droom uitkomen. Samen met mijn vader heb ik een jaar theorie gevolgd en deze zomer krijgen we onze eerste vliegles. Daar kan ik niet op wachten!
  3. Wat nog? - Ik ben een gepassioneerde snowboarder en wakeboarder. Ik hou ervan om met mijn vrienden rond te hangen. Ik heb een jongere zus en twee geweldige ouders.

Logo Ontwerp door Chadia Van Spaandonk
© Copyright appyer - All Rights Reserved